Döm inte efter utseendet.

Sluta döma efter utseendet - bilden.

Till er utseendefixerade apor, jag tycker fan synd om er. Ni kan inte ha mycket till kompisar. Varför dömer ni folk efter deras utseende? Går det inte att prata med dem bara för att de inte ser ut som er? Ni vet ju inte hur deras personligheter är. Inte heller ger ni er chansen att ta reda på det heller, eftersom ni inte ens kan tänka tanken på att prata med dem tack vare deras utseende. Vad är det som är så viktigt med folks utseenden? Kan de hjälpa att de ser ut som de gör? Nej! Hur folk ser ut är tack vare deras föräldrar. Samma sak gäller er. Ni kanske inte alls är speciellt snygga heller. Det är inte utseendet som räknas utan insidan. Man kanske inte har det bästa yttre men ett hjärta av guld. Vad vet ni om ni inte pratar med dem?

Detta har jag stor erfarenhet av, jag och mina vänner. Ingen på skolan pratar knappt med oss eftersom vi blir kallade "emo". Därför går det inte att prata med oss, eftersom vi har en annan stil än de andra. Vi passar inte in anser dem. Men känner de ens oss? Nej, eftersom de inte har pratat med oss vet de inte hur vi egentligen är. Personligen så tycker jag att vi är rätt trevliga. 
Idag fick vi det bevisat att det faktiskt finns folk som kan prata med oss i alla fall. BJ dömde inte oss för att vi är "emo" utan han pratade med oss i alla fall och var allmänt trevlig. Sen finns det faktiskt andra också som vågar prata med oss trots att vi är "emo". De som gör det, de är dem som har något innanför pannbenet. Tyvärr är det ytterst få som faktiskt har det. Diss till alla som är utseendefixerade. 
Jo detta ska tas upp också i denna text! Fyfan på er som t.ex tycker Darin är ashet och ni har inte hört hans musik. Sen säger ni i alla fall att han är eran idol. Bara för att ni tycker att han är het. Har ni inte hört hans låtar kan han inte vara eran idol. Ni ska uppskatta det han gör och inte endast hans utseende. Utseendet kanske bara är ett + men absolut inte det man ska döma honom för. Skärp er och inse hur det faktiskt är! Folk kan inte vara eran idol bara för att de är snygga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0